اولین سالروز حماسه ملت ایران در نهم دی ماه 88 «روز بصیرت» با استقبال روزنامه های اصولگرا مواجه گردید. منبع: http://jang-narm.com/index.aspx?siteid=51&pageid=3129&newsview=20438
در همین ارتباط روزنامه جوان علاوه بر انتشار ویژه نامه ای تحت عنوان «خروش مقدس» در شماره آخرین روز هفته خود با درج جمله «9 دی روزی که ملت ایران دوباره بر قله تاریخ نشست» روی تصویر بزرگی از مراسم سال گذشته تهران، در سرمقاله ای با موضوع « نهم دی آزمون خواص و مردم» نوشت: «استاد تاریخ اسلام و انقلاب نه تنها منابع آزمون را از دسترس خارج نکرده است بلکه به طور مکرر مردم و به ویژه خواص را به این منابع ارجاع داده و همچون آینه تاریخ را در منظر آنها نمایانده تا با بهره گیری از این تاریخ عبرت آموز در تشخیص راه دچار اشتباه نگردند.»
تهران امروز (9/10) ضمن اختصاص چندین صفحه خود به صورت ویژه نامه 9 دی، همچنین در سرمقاله ای با عنوان «مهمترین پیام 9 دی» نوشت:« مهمترین پیام 9 دی چه بود؟ این سوالی بود که این روزها بسیاری از اهل نظر و قلم در پی یافتن پاسخی مناسب برای آن هستند. به نظر می رسد مهمترین پیام 9 دی، اثبات ناگسستنی بودن پیوند میان مردم و رهبری و تأکید ملی بر حراست از آرمان ها و ارزش های مورد نظر امام و رهبری بود.»
روزنامه ملت ایران نیز در پاسخ به این سوال که چرا نهم دی حماسه است؟ نوشت:« ملت ایران در طول سالهای پس از انقلاب بارها ثابت کرد که هرگاه مسئولان به وظیفه خود عمل نمی کنند بیکار نمی نشینند و جور بی تدبیری ها و کم کاری ها را خود بر دوش می کشند. راهپیمایی سراسری نهم دی سال گذشته نیز برگ زرین دیگری از هوشمندی و بصیرت ملت ایران را به نمایش گذاشت. حماسه بزرگ مردم در این روز آینه ای تمام نما از وحدت و یکپارچگی ملی بود. مردم ایران با راهپیمایی غافلگیرانه خود دشمنان بیرونی را یکسره ناامید کردند و آب پاکی را روی دستشان ریختند و به آنان فهماندند که از نمد فتنه انگیزی در ایران کلاهی برای آنان در نمی آید.»
عصر ایرانیان هم در همین روز در این خصوص در سرمقاله خود از نهم دی «جوششی در متن» یاد کرد و در تیتر اول خود به نقل از مقام معظم رهبری نوشت: «امیدوار کردن دشمن گناه بزرگ فتنه گران است.»
همچنین روزنامه رسالت یک روز قبل (8/10) در سرمقاله ای با عنوان «9 دی و موضوع مداخله خارجی» نوشت: «مقامات سیاسی و اطلاعاتی کشورهای دشمن ایران به ویژه در آمریکا و انگلیس ابتدا در الفاظ، سپس در قالب قوانین و مصوبات و در نهایت در عمل شروع به حمایت از فتنه گری در ایران کردند9.... دی پاسخی قاطع به دور جدید جنگ نرم قدرت علیه ایران بود.»
وطن امروز هم در این روز در حالی که تیتر و تصویر اول خود را به این موضوع اختصاص داد در سرمقاله ای با عنوان «حماسه نه دی قیامی علیه آفت ها» نوشت: «اگرچه پس از گذشت چند ماه از انتخابات ریاست جمهوری، همچنان غبار فتنه به سرکردگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی و تجدیدنظر طلبان داخلی و اپوزیسیون خارجی و دشمنان غربی بر عرصه سیاسی و اجتماعی کشور سایه افکنده بود اما به زعم کارشناسان و تحلیلگران سیاسی حماسه 9 دی آخرین میخ بر تابوت فرقه فتنه بود که در تاریخ سیاسی کشور با بصیرت ملی و حضور میلیونی ملت آگاه ایران مزین شد.»
روزنامه های وابسته به اصلاح طلبان اما ترجیح دادند در یکی دو هفته گذشته با عبور کم رنگ از کنار سالگرد حماسه بصیرت ملت ایران، بیش از هر چیز به موضوعات جناحی غیر ملی پرداخته و در راستای خط تبلیغاتی تخریب اصولگراها گام برداشتند.
آفتاب یزد در شماره (28/9) تحت عنوان خواب های آشفته انتخاباتی تمامی ندارد «وحشت اصولگرایان از رقیب خاموش» را با حروف بسیار درشتی در صفحه اول خود قرار داد و بدون ذکر نام از شخص خاصی، نوشت: «در شرایطی که اصولگرایان از حذف رقیب مسرور هستند و این روزها به شکل رسمی استارت انتخاباتی زده اند و همچنین جلسات وحدت و هم اندیشی برگزار می کنند برخی از آنها همچنان خواب های آشفته انتخاباتی می بینند. بر همین اساس دیروز یکی از اصولگرایان به همفکران خود نهیب زد که از رقیب خاموش بیشتر باید ترسید.»
همین جمله «از رقیب خاموش بیشتر باید ترسید» را روزنامه مردم سالاری (28/9) از ستون اخبار کوتاه خود به تیتر اول کشاند و از قول موسی قربانی نوشت: « معتقدم رسیدن به تفاهم در میان گروههای اصولگرا قدری مشکل و دشوار شده است، اما هدفمندی یارانه ها در این رابطه نقش کلیدی ایفا خواهد کرد چون مردم به اصولگرایان کارآمد و توانا بیشتر اعتماد دارند تا اصلاح طلبان توانا، ولی به اصولگرایان بی عرضه هم رأی نمی دهند.»
روزنامه شرق اما در ضمیمه روز اول هفته اش با اختصاص چند یادداشت خود به اصولگرایان می نویسد: «ناظران سیاسی می دانند هر کنش سیاسی یا دارای جنبه استراتژیک است یا جنبه تاکتیکال. حالا مسئله وحدت اصولگرایان که این همه سر و صدا راه انداخته به یکی از این دو دلیل اهمیت دارد. اگر استراتژیک باشد باید پرسید چرا اکنون؟ و اگر تاکتیکال باشد باید به این اشاره کرد که این تاکتیک در رقابت با چه گروهی شکل گرفته است.»
این در حالی است که روزنامه وطن امروز در نخستین روز هفته در افشاگری تازه ای علیه اصلاح طلبان، تحت عنوان «از کاخ سفید به آقازاده» نوشت: «نخستین بار تقلب در انتخابات در این مرکز (میز ایران در وزارت خارجه آمریکا) کلید زده شد. میهمانان ایرانی هم در جلسات این اتاق ها حاضر می شدند، در یکی از این جلسات که آقای ابراهیم یزدی هم در آنجا حضور داشته است توافق می شود که باید در انتخابات آینده روی بحث تقلب کار شود و او با آقازاده معروف تماس می گیرد که کسی باید این شبهه را در ایران کلید بزند چون کسی از ما باور نمی کند و باید کسی این را مطرح کند که در داخل نهادهای رسمی است.»
قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت |